KM i CBP och banor från SSBK

Lite bilder och filmer från Club Berger des Pyrénees rasträff med utställning och Klubbmästerskap där Lifa för fjärde året i rad blev klubbmästare i agility. I år med Mackan på andra plats. Jag publicerar också banorna till SSBK:s klass-3 här… hoppbanorna alltså – för de hade jag ritat.

KMvinnare2014 1

Banor från SSBK
Här är banorna som jag ritat till Stockholms södra BK. Det finns några mindre förändringar som jag gjorde eftersom marken vara relativt ojämn på några ställen. Jag hoppas att alla som tävlade hade trevligt tillsammans med sina hundar på tävlingen.
Hopp-3 A SSBKHopp-3 B SSBK

Råsa har gäster

Det blev en extra rolig helg för oss eftersom AnnaKarin kom och bodde hos oss. Hon hade Råsas bror Love med sig (samt Wille och Ebba). Råsa och Love lekte så det stod härliga till… vad mysigt de hade tillsammans!

Råsas mamma Klicka

Visst är de fina…. Susanne och Klicka!

Freestyle med AnnaKarin och Wille
På fredagskvällen hade AK och Wille genrep i trädgården här hemma… de var jätteduktiga. Jag tyckte att det gick bra även på KM… men Wille var superduktig på genrepet men ville inte riktigt snurra när han skulle på KM:et…

Lifa och Lifawannabe
Så här nöjd var Lifa när hon kom hem… trött och lycklig…
LyckligLifasover

AnnaKarin hade tagit ett kort på Råsa idag då hon tränade på att vinna agility-KM… åtminstone tränade hon på den avslappade stilen EFTER KM… 🙂

Lifawannabee

Agilitybutiken sponsrade med priser till CBP:s rasträff!
AnnonsÖBK

Det är riktigt mysigt att gå och lägga sig att sova efter en toppenhelg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.