Tre stora händelser!!!

Tre STORA saker har hänt! Den sista april fyllde bästa fina Lifa 7 år! Igår – 2 maj fick jag beskedet – jag är godkänd agilityinstruktörsLärare! Jippie!!! Dessutom är det klart vilka hundar som vi ska tävla lag tillsammans med för att kvala till SM 2014!

Ibland händer så mycket att jag inte ens hinner blogga 😉
I söndags tävlade Lilla Vieux agilityklass 2 men tyvärr blev det disk. 🙁 .

Födelsedagsbarnet
Vår vackra härliga underbara tjej Lifa fyllde 7 år sista april!

20130503-172159.jpg
Fina Light My Fire Olifane cirka 5 veckor gammal.

20130503-172422.jpg
Söta Lifa med tallkotte i munnen.

20130503-172502.jpg
Lifa på promenad… lååånga ben och lång svans…

20130503-172538.jpg
Till vänster Lifa och till höger Lifas bror Olivier och hunden med rumpan mot kameran TROR jag är Ginza.

20130503-172608.jpg
Nu är det Lifa som har rumpan mot kameran. Hunden till vänster är Lifas mamma Pepitte och till höger är det Anthon.

20130503-172632.jpg
Fina gänget, från vänster: Lifa, Phoebe och Mackan

Instruktörslärare
Nu är jag godkänd och klar som Agilityinstruktörslärare! Det känns så kul! Jag skulle vilja tacka många personer som betytt mycket för mig i detta! Camilla Brundin som varit lärare för oss på lärarutbildningen! Hon är också den personen jag gick A2 och A3 för! ALLA mina kursare på tidigare kurser som jag har haft samt gänget som jag hade på min första instruktörsutbildning! Vet inte om ni förstår hur mycket ni lärt mig.

Tack SBK!
Det är fantastiskt vad kul det är att få vidareutbildning via SBK. Jag är så glad och tacksam över det jag fått varit med om. 😉

… tack Kjell
Självklart ska man inte glömma sina nära och kära! Kjell som delar mitt hundintresse och låter mig köpa hundar när jag känner att flocken behöver utökas! Du är bäst i världen…

… tack alla andra…
Ingen nämnd och ingen glömd! Kram på er…

Nytt largeLag!
Vi har beslutat att ombilda PonnyExpressen. Nya i laget blir vår domarkollega Tommy Hagström med Peg. Ett rutinerat ekipage som med sin säkerhet ska lotsa oss alla till SM-kval 2014! Nästa nykomling i vårt lag är Emelie Larsson med en aussie som heter Gucci! Vi vet inte så mycket om dem än men vi har förstått att de är mycket duktiga. Ja, och sen är det Kjell och Lilla Vieux och Jag och Lifa. Ååååå så kul det ska bli! Första starten blir i Knivsta i juni!!!!!!!!

Lyckliga agilityhälsningar Yvonne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.