Borta bra…

… men hemma bäst är visst ett välkänt uttryck. Passar bra på oss denna helg då vi är hemma istället för att åka till Tranås.

Men tävla blir det i alla fall – på söndag för Lilla Vieux. Då åker vi till Botkyrka där Lilla Vieux får tävla ett agilitylopp i 2:an. Jag kan tänka mig att denna sista pinne kan sitta rätt långt in… Vi har lyckats ta två pinnar denna månad så nu kan det ta hur lång eller kort tid som helst till hon är uppflyttad till agility-3… man vet ju aldrig.

Ont…
Jag är lite generellt sur känner jag för jag har ont i ett fäste till hälsenan i höger fot. Det gör sjukt ont på en liten punkt på hälen. Jag har känt det i några dagar och på kvällen då jag lägger mig känner jag verkligen hur ont det gör. Funkar OK dagtid, tack och lov.

Träning med Lifa och därefter kurs
På torsdagskvällen hann jag träna lite med Lifa strax innan vår nybörjarkurs startade. Det var inte alls tänkt att jag skulle ha någon agilitykurs denna termin. Men Kjell och Sofie som skulle ha nybörjarkursen fick fler än de hade räknat med och därför hoppar jag in. Tänk så kul det är att han ett gäng glada nybörjare på agilitykurs… det är bland det bästa man kan vara med om.

Avsnitt 4
Idag publicerades avsnitt 4 av Pedagogikpodden. Det är ett intressant avsnitt att lyssna på om man är handledare eller utbildare. Avsnitten ligger antingen på Pedagogikpodden på Facebook, Pedagogikpoddens hemsida eller på Soundcloud.

Rätta prov
I helgen ska jag också rätta klart alla prov till A1-utbildningen jag hade i Östergötland.

Vi ses – Yvonne

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.