Leksaker, LAGvinst och WAO-uttag

Sötaste bilden idag såg jag på Facebook. Det var mitt barnbarn Milo som satt mitt i högen av hundleksaker från Tug-E-Nuf och såg så glad och nöjd ut.

Så kan det bli när man har en webbutik i familjen som säljer hundrelaterade saker. Visst ser han glad ut lille Milo!

Milo

Lagvinst
Dagarna innan lagtävlingen skadade sig en av hundarna i vårt lag. Den gjorde illa sig på balansbommen på den klubben de tillhör. Det är så himla viktigt att vi har koll på agilityhindren på alla klubbar. Om ett hinder inte är säkert är det viktigt att det inte används för träning eller på kurser. Sen kan olyckan vara framme hur som helst.

Detta innebar att vi blev tre ekipage i laget. Trots det gjorde vi om bravaden från Öland och vann en av lagklasserna. Vårt lag har bytt namn men har samma laguppsättning kvar. Laget heter nu Team Agilitybutiken. På bilden saknas Tommy Hagström med Peg som också var med och säkrade förstaplatsen! Vår nya sponsor av laget heter alltså www.agilitybutiken.se

 

 

 

laget

I övrigt gick det inte så bra med tävlandet för vår del på mässan. Kjell och Lilla Vieux lyckades ta en SM-pinne i alla fall…

Kistamässan
Vi hade precis lika kul som vanligt på Kistamässan. Våra funktionärer är helt fantastiska och hur duktiga som helst på att arrangera tävlingar. Dessutom var alla som tävlade på vår tävling mycket positiva och hjälpte gärna till om det behövdes. Jag vill passa på att tacka ALLA inblandade, tävlande, domare och övriga funktionärer. Ni gjorde ett fantastiskt jobb. Tack för att ni finns!!!

WAO-uttagningen i Stockholm

Efter att Lilla Vieux sakta men säkert utvecklas så fint ville vi testa hur hon skulle klara sig på WAO-uttaget i Stockholm. Jag trodde kanske inte att hon hade nån chans. Men hur som helst anmälde jag Kjell med både Lilla Vieux och Lifa. Tyvärr gick det inte så bra men de blev en hel del erfarenheter rikare!

Dag 2 var det mer festival och tre för mig ganska nya varianter av agility genomfördes, Snooker, Gambler och Speed Stakes. Lurigt med reglerna så Kjell blev diskad på något ställe där han inte hade riktigt koll på reglerna. Lifa kom 4:a i Snookers och 5:a i Gambler (525-klassen) medan Lilla Vieux VANN Gambler i 650-klassen! Det var kul.

gambler

Film kommer senare…

God fortsättning på det nya agilityåret!
Vid tangenterna
Yvonne

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.