Banor från SSBK:s tävling i augusti 2012

Jag fick en fråga på Agilitydomaren på Facebook om banorna från Stockholms Södra BK i augusti 2012. Så därför passar jag på att lägga ut dem här och nu! Samt även banorna från SSBK:s tävling 2011.

Vi börjar med banorna från 2012. Detta är klass 3. Hoppbanan har jag ritat och Agilitybanan har Kjell ritat. Vi hade dessutom ritat klass 2-banor men eftersom det var så lerigt och banorna inte höll så gjorde vi om dem på plats så att vi kunden utnyttja den delen av banan som var minst trasig/lerig. Jag vill minnas att på min bana vara det hinder 1-5 som var de lurigaste passagerna att ta sig igenom.

ho3

Kjells agilitybana var lurig kring balansuppfarten i olika varianter. Ofta ökar svårigheten i och med att de flesta tränar rätt mycket balanshinder och då vill hunden gärna springa upp på balansen och få beröm för upp- och nerfarter.

AG3KP

Banorna från augusti 2011
Här kommer mina banor från augustitävlingen 2011.

ssbkag2011 ssbkho2011

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.