Duktiga Lilla Vieux

I två dagar har husse Kjell fått koncentrera sig på att endast tävla Lilla Vieux. Det är så kul och spännande just nu för hon går från klarhet till klarhet som agilityhund. Jag vet inte hur långt det kommer att räcka men i helgen har hon haft något bättre tid än Lifa i hopp-3:an…

LillaVieux2aSom ni kanske har läst så har Lilla Vieux tävlat hopp-3 fredag och lördag med blandade resultat. Vi är mycket nöjda med samtliga lopp eftersom hon är helt ny i hopp-3. Hon har nu gjort 6 starter i hopp-3:an. I ett lopp slog hon både Mackan och Lifa på tid.

Söndag och måndag har det varit klass 1 och 2. Lilla Vieux har tävlat två agility-2-lopp dessa dagar.

Första dagen gick det inte så bra men idag har båda loppen varit riktigt bra. Tyvärr fick hon 5 fel för en uppfart i första loppet, vilket var helt rätt dömt för hon tog ett stort kliv över kontaktfältet på balansbommen.

I andra agilityloppet gick det både fort och rätt. Det belönade sig med en 2:a-placering och första uppflyttningspinnen i agilityklassen. Oj vad bra det kändes.

Tyvärr fick vi bara första loppet på film… men ni får tänka er ett ungefär likadant lopp fast mycket snabbare och utan fel… 😉

Syrran och moster tävlade också!
Lilla Vieux syster Jonna tävlade också dessa dagar. Hon gjorde också något nollat lopp och var jätteduktig. Lilla Vieux moster som heter Unica tävlade med Charlotte och även med Christina och det gick jättebra och gav en vinst och något ytterligare nollat lopp! Så kul när man kan säga att släkten är bäst!!! 🙂

Semester också!
Vi har också hunnit med lite semester dessa dagar. Kjell har tagit två jättefina kort på hundarna uppe i skidbacken!

finagänget Finagänget2

Just nu känns det jättehärligt att vi tog semester imorgon och att vi ikväll får vila och ta det lugnt. Såg att flera hamnade i bilköer tillbaka mot Stockholm idag. Imorgon är det säkert lugnare!

Avslutningsvis
Det har varit härliga dagar här i Rättvik. Många trevliga människor har jag pratat med och vi har hunnit umgås med Charlotte & Co vilket alltid är jättekul. Dessutom berättade Charlotte den pärlan att hon läser min blogg… å så glad jag blev av att höra det!

Imorgon packar vi ihop och åker hem. Vi ser redan fram emot nästa gång vi får tävla och kanske även döma här i Rättvik. Det är med glädje vi åker hit och nu när vi åker kommer vi att längta till nästa gång!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.