Cirkus på HUND 2013 i Älvsjö!

I år var det Phoebes tur att framträda på Stora Stockholm. Hon och tre duktiga agilityhundar visade upp agility med cirkustouch. Det hela var väl genomtänkt och såg så fint och trevligt ut! Se filmen nedan!

Det var länge sen vi ställde ut någon hund på Stora Stockholm. Mackan tog sitt sista utställningscert där för många år sen och blev champion. I år gick det utmärkt för Kennel Light My Fires uppfödningar. Vi gratulerar vår uppfödare till de fina placeringarna och till de trevliga hundarna som hon fött upp.

Phoebe på Cirkus!

bild 4

Till cirkus hör paljetter… Kjell med sjal och Phoebe med paljettbody…

Försäljning
Det finns mycket intressant att köpa på mässan… Vi har ett favoritställe vi gärna går till och kollar. Det här hade de på kampanjpris i år!

bild 1

Prickiga hundar på besök!
prickiga

Vi har våra traditioner år från år… Fredagskvällen innebär besök av vår uppfödare och goda vän Åsa Thunqvist samt Ingela också så klart… (dock inga bulldogs var med i år…). Vi äter Janssons frestelse och pratar ”hund”. På morgonen åker vi tidigt till mässan. Jag och Lifa står i rasmontern en sväng och sen kikar vi på allt som finns att se.

Sushi – en delikatess sa Lifa
Vi hade inga större missöden under vårt besök på mässan… om man undantar att Lifa åt upp Åsas Sushi. 8 bitar är en helt OK portion tyckte Lifa. Wasabi och Ingefära är onödigt tyckte hon i och för sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.