Banor från Avesta

Här kommer banorna från Avesta. Flera banor är mina med förändringar och synpunkter från Kjell och en del är Kjells med vissa synpunkter från mig.

Jag känner mig mycket nöjd över helgens banor. Det var svårt och mycket handling, det vet jag. Nån bana var man tvungen att springa och ha hög fart för att hunden skulle komma rätt i de olika sekvenserna.

Klass 3
Här är första agilitybanan där förarna valde att antingen trä hunden mellan ett och två eller göra push på hinder två. Slalom blev komplicerat… fler hundar gick inte in rätt i slalom och en del hundar gick ur slalom då de kom i närheten av tunneln (nr 17).
IMG_2392.PNG

Hopp-3 b hade en intressant start där två lösningar övervägde men en tredje lösning förekom också. Det var 63 cm mellan hinder 2 och 3.

vägar

IMG_2397.PNG

IMG_2393.PNG

IMG_2396.PNG

Klass 2
Här kommer nu klass 2.
IMG_2402.PNG

bild 2

Klass 1
Här kommer klass 1. I hoppklassen var det en hel del handling även om det egentligen inte fanns några fällor. Visst var slalomingången lite svår samtidigt som det gick att skicka fram hunden som sen kunde vända upp och ta slalom.
bild 1

bild 2

Jag hoppas att alla som tävlade i Avesta hade kul oavsett hur det gick. Jag fick se några riktigt bra lopp av de ekipage som tävlade. Det härligaste är ändå att se de som det kanske inte går så bra för men som ändå belönar sin hund och gör loppet till en högtidsstund för sin hund. Jag beundrar er alla som kan visa glädje och hängivenhet till era hundar oavsett hur det går. Det rådde en glad och lättsam stämning över hela tävlingen. Stort och varmt tack till Avestagänget som jobbade och slet för att tävlingsdagarna skulle bli toppen! Mycket trevlig tävling!

Klass 3 large under lördagen
Jag tävlade med Lifa och Lilla Vieux under lördagseftermiddagen/kvällen efter att jag hade dömt. Jag kände mig mycket nöjd med flera sekvenser i banorna trots att vi inte lyckades göra några storartade resultat. Lifa hade jättefina kontaktfält vilket gladde mig mycket. Lilla Vieux hade bra fart i flera lopp trots att det var jag som tävlade med henne. Jag kände mig mycket nöjd med mina fina hundar!

Borta bra men åka hem är bäst…
10641200_10152722000489288_7737007677927859223_n

Varma agilityhälsningar från Yvonne och gänget!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.