Live-pod, inspiration och lätt gaaalen…

Ja, vad ska man säga… hum… Jag ska göra något som kanske blir rätt kul eller eventuellt intressant… eller bara helt knasigt.

Det är väl lika bra att börja från början. I höstas jobbade jag tillsammans med en arbetskamrat som heter Catrin och som introducerade mig i poddarnas värld. Detta ledde till flera olika saker, bland annat att jag alltid har något kul att lyssna på då jag åker buss, tåg eller bil. Det andra det ledde till var projektet med Pedagogikpodden som ABF driver inom projektet Pedagogiska mötesplatser.

Hannah och Amanda i bilen
eventsidan

I  helgen då jag åkte från Söderköping lyssnade jag på Podcast i min telefon via den intressanta sladden som är kopplad till stereon i min bil. En av favoriterna är Hannah och Amandas Podd. Den är lättsam, skojfrisk och allmänt galen.

De berättar att ett kommande avsnitt ska de spela in live och bjuder in lyssnarna att vara med. Kul tänkte jag men nej det är inte direkt sånt som jag gör…

När jag träffar Catrin på jobbet (hon som är lika poddlyssnande som mig) föreslår hon att vi ska gå. Vi funderar på saken, kom vi fram till.

Men idag har vi beställt biljetter till detta evenemang. Jag tror det blir en chock för mig…fniss…

Så den 24 april på kvällen blir det Oscarsteatern för Catrin och mig… mingel och typsik tjejkväll… känns mycket märkligt… inte en hund i sikte kan jag tänka mig!

Flärdfulla tangenttryckningar Yvonne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.