Feedback på en bana

I lördags fick jag trevlig och så fin feedback på en bana jag ritat från 2012. Tack!!!!

En av mina agilityvänner berättade att hon använt min hoppbana från Stockholm Södra i sin fortsättningskurs i Agility. Hon sa att det gick att hitta flera olika handlingsalternativ för att ta sig genom banan.

Det är alltid vad jag som domare vill uppnå men som inte alltid lyckas! Visst händer det att jag lägger in något tvingande (tvingande i betydelsen att det är svårt att hinna göra annat än på ett visst sätt).

Så här såg banan ut…

20130916-104804.jpg

Onsdagsträningen på ÖBK
Nu passar jag på att använda den på vår onsdagsträning på klubben nu på onsdag. Jag har gjort två kombinationer i två olika nivåer (klass 1-2 och klass 2-3). Så här ser de ut:

20130916-105103.jpg
Jag har gjort samma princip när det gäller banan… Det finns en klass 1-2 och en klass 2-3. Bara att välja vilken!

20130916-105238.jpg
Nu är det bara att vänta till onsdag och hoppas på vädrets makter… Beställer uppehållsväder

2 comments for “Feedback på en bana

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.