Det närmar sig…

Successivt har jag betat av mina uppgifter till agilitylärarutbildningen! Recensioner, plan för A1, pedagogisk lektion.., dessa är klara och med fin kritik från min lärare Camilla Brundin! Välplanerad, välstrukturerad och bra anpassat tidsmässigt var utlåtandet om min pedagogiska lektion!

Denna helg är det dags för det sista och största ”provet” nämligen att genomföra en A1-utbildning!

Jag fick förfrågan från Östergötland om att de hade agilityentusiaster som ville bli instruktörer.

Jag åkte hem till Pia i fredags kväll där jag skulle bo. Pia har ordnat och fixat allt till denna utbildningen och jag känner att det är verkligen viktigt att allt praktiskt är ordnat. Tack Pia! Och självklart tack ni andra som hjälpt till!

Igår körde vi igång! 12 glada, intresserade personer satt förväntansfulla i konferensrummet på Valla Djurklinik.

Det blev en dag fylld med teori, gruppjobb och samtal om agility och träning för nybörjare! Vips var klockan 17.00 och dags att avsluta dagen… hjälp vad alla såg trötta men glada ut!

Söndag innehåller redovisning av hinderinlärning och träning för nybörjare!

20130316-235156.jpg

20130318-195623.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.