Valpkurs för Råsa

Här kommer en rapport från min valpkurs!

-Jag går kurs tillsammans med en mallevalp som växer så det knakar… och fyra fina BC-valpar…. Alla var vi så duktiga när vi redovisade läxan. Alla kunde dutta i handflatan, stå med alla tassar i små lådor eller byttor och alla kunde hoppa upp i sin mattes famn och vid släppkommandot och hoppa iväg efter godisbiten. Själv tyckte jag nog att jag var allra sötast – men alla var precis lika duktiga! (Min matte säger att jag är så söt men att alla valpar är söta och underbara…)

Ambitiösa ägare och valpar
Alla tränar mycket och gör så fina framsteg. Vi har en hemlig grupp på Facebook och min matte visar mig filmer på de andra… då brukar jag skälla och få med mig mina syskon på en fantastisk serenad…

Några var lite busiga under föreläsningen om kamp och belöningar. Min matte lade det rosa fårskinnet framför sig på bordet så där låg jag och sov… Jag sover mycket och det är nog därför jag är så söt… skönhetssömn ni vet…
valpsovermaj14

Ny läxa
Den nya läxan är lurig… Vi ska shejpa in ett backande… på mig alltså, inte på matte för hon kan visst redan… vet inte riktigt vad som krävs av mig men jag ska koncentrera mig mycket…

Vi ska också gå runt med framtassar på en burk… Men det kan jag rätt bra…

Sen ska matte bestämma sig och ha en plan för hur vår kamplek ska se ut… har en oro över att det kan vara slut på att kampa med allt jag kommer på… som mattes jacka eller arm… Dessutom ska jag tränas i att bara bita i leksaken… inte mattes händer… Lycka till säger jag bara…

Självklart ska vi fortsätta med våra tidigare övningar…

”Smartare än en…”
Nu får ni önska mig lycka till och så får vi se om matte är ”smartare än en valpspoling”…

Tassavtryck enligt
råsabara

2 comments for “Valpkurs för Råsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.