Råsas första veckor

Nu har det gått några veckor med den Råsa valpen hemma hos oss! Hon är helt underbart söt och busig. Fast inte minns jag att de andra valparna vi haft har sovit så mycket som Råsa gör… kanske är det bara miljöombytet som gör det.

Måndagen den 24 mars åkte jag till Alingsås för att hämta Råsa. Jag passade också på att ta med en födelsedagspresent till Åsa som fyller år idag (1 april). Har man fött upp en valp som ska heta Råsa är presenten ganska naturlig… lite olika saker i rosa som ligger i en rosa kasse… T-shirt i rosa, silvertejp i rosa, skrivblock i rosa etc… 🙂 Ja visst ja… Rosa Cava är inte heller dumt…

Resan hem
Vi skulle åka tåg hem så jag tog med en hundryggsäck till Råsa som hon kunde vara i. Vi började med att prova om hon skulle gilla att gå in i den. Det gjorde hon. Hon gick rakt in och lade sig i sitt nya bo.

Råsaprovar

Hejdå ”mormor”…
Då var det dags att flytta från Kennel Light My Fire och säga hejdå till Åsa…

ÅsaRåsa

Resan gick bra…
Både tågfärden, tunnelbana och bil blev det för Råsa innan hon var hemma. På tåget var det en hund i sätet framför oss som blev så nyfiken på Råsa.
påtåget
Råsa däremot tuggade ben och låg i sin rygga och sov…
påtåget1

Söta Råsa
Råsaovalp

Tittar man på denna bild är det lätt att tro att vi tog hem två valpar. Men den ena är bara en fejkvalp som jag köpte på SKK:s rastorg då Lifa var liten. Jag tyckte den påminde så mycket om Lifa… och tydligen även om Råsa. Vem är fejkvalpen tro?

Råsasleaping

Två ställen att sova på… den övre platsen är i min säng… och den undre är Råsas sovplats. Hon gillar faktiskt båda platserna riktit bra!

Råsasoverhagen

Nytt sele från Agillitybutiken fick Råsa också. Denna sele blir perfekt till Phoebe när Råsa har vuxit ur den.

RåsaYsele

Första träningen
Råsa fick följa med på en träning. Hon satt och kikade lite samt sov en sväng. Allt verkar helt lugnt. Hon är hur cool som helst!

Träning1

Träning2

Kan man vara mycket näpnare än vad Lilla Råsa är?

Litenråsa

Litenråsa1

Litenråsa2

Att åka bil har inte varit favoriten den första tiden. Nu fungerar det jättebra!

Råsabil

RåsaFace

JA, valpar är söta då de sover eller vilar! <3

Råsamage
Råsa valphälsningar från Yvonne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.