Domarutbildning och AnnandagsAgility med Camilla

Mer än glada är vi idag!!! Kjell och jag har blivit antagna till agilitydomarutbildningen! YES… ska bli superkul. Dessutom tänkte jag publicera lite filmer från träningen med Camilla igår!

Att vi blev antagna till domarutbildningen känns som något mycket stort för både Kjell och mig. Dessutom jättekul att också Anna Muller ska gå. Vi kommer att ha kul och trevligt tillsammans dessa två helger som utbildningen går, det är jag säker på. Första helgen är 22-23 januari och andra helgen är 5-6 februari. Vi kommer troligen att behöva ha en del hundar med oss. Men jag tänker göra ett byte med sonen… vi tar med Ludwig så får han ta Phoebe och Mackan. Då får vi ”bara” tre vovvar med oss… Dessutom kan de tre utan problem bo med vilka vovvar som helst nära nog.

AnnandagsAgility med Camilla

Vi bestämde för ett tag sedan att vi skulle åka och träna för Camilla Brundin på annandagen. Jag har sett fram emot det jättemycket. Tanken var Jakkos och annan offensiv handling. Och dessutom blev vi lite försökskaniner på tyskar… helkul träning.

Man kan i och för sig fundera vilka människor som åker 25 mil, tränar i 2 timmar och åker 25 mil hem igen. Vissa tycker det är rätt udda… fast många av dem vi känner och umgås med tycker det är rätt normalt! (Tack och lov)

Nu kan jag inte publicera alla filmerna här. Jag är rätt sur på mitt program Moviemaker som inte vill göra en film på alla filmsnuttar så att jag kunde lägga ut dem samlade. Det brukar aldrig vara något problem, men idag (och igår) vill det sig INTE.

Några av övningarna var riktigt luriga. Det syns på klippen jag lägger ut. Det som var intressant och som jag lärde mig… insåg jag först idag på träningen vi hade i Kista. Jag såg ”tyskar” både här och där… dessutom vågar jag köra mer offensivt efter att ha tränat för Camilla. Jag var riktigt nöjd med vår insats på träningen idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.