LÄRARutbildningen, agility – sista helgen

Det är helt fantastiskt kul att vara på lärarutbildningen. Det är bland det intressantaste och roligaste jag har gjort på länge i agility utbildningssammanhang. Det konkurrerar helt klart om förstaplatsen tillsammans med domarutbildningen!!!

Just nu längtar jag hem till hundarna. Det får kännetecknas av en bild som Victor gjort… Lifa, Lifa och ännu mera Lifa…

Lifor

Jag har hållt min pedagogiska lektion och imorgon ska vi resonera om böcker vi har läst samt planera pptA2 och göra den sista uppgiften. Sen bär det av hem och om några veckor gör jag första praktiken som instruktörslärare på A1. Oj så spännande.

Så här såg min powerpoint ut till min 30 minuter långa föreläsning. Jag höll mig inom tiden. Det tog 28,33 min. Det är väl rätt OK eller hur.

Jag tyckte allas presentationer var bra och det fanns verkligen guldkorn att ta med från varje lektion!

 

 

1 comment for “LÄRARutbildningen, agility – sista helgen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.