Så mycket kul att se fram emot!!!

Vilken spännande höst det har varit och ännu finns flera spännande saker kvar att uppleva.

Vintern är i antågande och hösten har varit full med härliga aktiviteter på fritiden. Självklart händer det massor på mitt härliga jobb också men denna blogg handlar mest om min fritid.

Yvonneotvåhundar

Instruktörsutbildningar (A1-utbildningar)
Jag har genomfört några agilityinstruktörsutbildningar och det har känts jättebra. Jag har lärt mig massor och jag har också träffat flera härliga människor. Utvärderingarna har varit rena fröjden att läsa. Vilken energiboost det har varit!!!

Snart är det dax för min första A2
Året avslutas med att jag ska ha en A2-utbildning. Mycket spännande tycker jag. Jag har precis sett deltagarlistan och jag ser verkligen fram emot detta!!! Det finns verkligen många fantastiska människor i agilityvärlden och jag ser fram emot att träffa detta gäng framöver!

Inomhusagility 1 – VinterCupen!
Mina klubbkompisar har sett till att vår fantastiska klubb Österåkers BK kommer att genomföra en VinterCup i agility på Norra Stockholms hundcenter. Vi tar emot max 200 ekipage per tillfälle. Anmälan till VinterCupen görs HÄR! Jag lägger in inbjuan här nedan:

Vintercupen

Inomhusagility 2 – vinterkurs!
Dessutom kommer Malin Tångring och jag att genomföra två inomhuskurser i agility. Den ena för tävlande i klass 1-2 och den andra för tävlande i klass 2-3. När vi lade ut inbjudan hade vi 7 anmälningar till 12 platser redan första halvtimmen trots att jag lade ut inbjudan ganska sent på kvällen. Superkul! Malin och jag har tänkt ha lite olika teman på dessa tillfällen. Mina tre tillfällen kommer bland annat att handla om hindersug och att träna distanshandling… Å så spännande det ska bli. Båda kurserna är fulla och reservlista finns.

Svenska agilityklubben
Jag sitter med i interimstyrelsen för Svenska Agilityklubben. För information kring detta hänvisar jag direkt till dess hemsida.

Många agilityhälsningar Yvonne

1 comment for “Så mycket kul att se fram emot!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.