Midsommarläger i Ånnaboda

Vilket midsommarläger!!! Fantastiska instruktörer både Camilla Brundin och Malin Lindskog som hade konstruerat spännande, flytiga och utmanande kombinationer. Dessutom fullservice från Gudrun Brundin med underbara luncher och middagar – vilket lyx!!!

Som Kjell sa efter midsommarlägret – Sånt här bygger självkänslan!!! Det är ett mycket gott betyg till både Camilla och Malin anser jag. Båda gjorde ett mycket bra jobb med alla deltagarna.

Andra året i rad
För andra året i rad åkte vi på midsommarläger i Ånnaboda! Men detta år var det Lilla Vieux tur att vara på läger. Jag, Phoebe, Mackan och Lifa hade ledigt och semester medan Lilla Vieux och Kjell var på kurs. I och för sig var vi med och tittade då de tränade agility. Lilla Vieux har varit superduktig med sin husse! En sån häftig hund vi har, Åsa Thunqvist!!! Den stora lilla hunden utvecklas hela tiden just nu. Det är så härligt att se henne. Det finns mycket att träna vidare på men så är det hela tiden. Här kommer några filmer från lägret:Inspiration
Även om jag nu bara var åhörare och åskådare tycker jag att det ger mycket. Det är alltid kul att se sin hund träna. Dessutom får jag inspiration till banor och kombinationer.

Midsommarfirande

Vi firade midsommarafton med grillfest tillsammans med de andra lägerdeltagarna och med Malin, Camilla och Gudrun. Här passade Mackan på att önska alla vi känner en underbar midsommar!

20130629-232839.jpg

Phoebe var lite sur

Som ni ser var Phoebe lite sur över att bara få träna agility en kort sväng på lunchen.

20130629-232855.jpg

Utflykt på midsommardagen

Det var vila för hundarna på midsommardagen. Det var föreläsning på förmiddagen och utflykt på eftermiddagen. Lunchen serverades nere vid sjön. Kjell, Mackan, Lifa och Lilla Vieux följde med på långpromenaden på en mil. Jag följde med gänget som gick 2,5 kilometer. Phoebe uppskattade den promenaden mycket… mest för att den inte var så lång. På bilden nedan ser vi Mixie som håller sin mattes stol varm tills det var dags för promenad. Vi blev ett gäng som gick tillsammans.

20130629-232907.jpg

Efter promenaden drack vi kaffe och åt blåbärspaj!

20130629-232918.jpg

Lilla Vieux

Bilden nedan är från oktober 2011. Lilla Vieux ska då strax fylla 3 år. Jag tycker hon ser ut som en unghund på denna bild. Foto: Jenny Drakenlind

20130629-232930.jpg

Bilden nedan är från SM 2013. Det är lite mer fokus framåt för vår lilla Ponny! Foto: Martin Rimby

20130629-232952.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.