Öland och vinst i hoppLagklassen!

Helt plötsligt har vi glömt lördagens halvdåliga resultat och diskarna i de första lagklasserna… och varför då? Jo, för helt plötsligt går jag in och nollar hoppLag B med Lifa, sen går Emelie in och nollar med Gucci och till sist går Kjell in och sätter en nolla med Lilla Vieux… Helt plötsligt LEDER vi klassen…. och helt plötsligt är klassen slut… och vinnarlaget heter Prof.Dog Sweden… och det är VI!!!

vivann 
Ovan en bild från prisutdelningen för hoppLag B. Kändes verkligen kul att stå högst upp på prispallen!

vinnartjejerTre av fyra tjejer i laget.. Till vänster Gucci som är en aussie. I mitten sitter fina Lifa och till höger Lilla Vieux. Som ni ser saknas Peg… (hennes plats mellan Lifa och Gucci är tom).

 Mycket nöjd med tiderna
På resultatlistan ser jag att vi dessutom bör vara riktigt nöjda med tiderna för våra tre hundar. Det kändes också jättebra. Jag är säker på att vi alla tre kände att våra lopp var snabba och säkra. Det var så härligt att gå in och sätta nollan och det delar jag med både Emelie och Kjell, det är jag säker på. Jag bara ångrar att jag inte fick loppen på film.
resultathopplag

Lördagen på Öland
Vi hade sovmorgon på lördagen och det var beräknat första start för våra hundar 13.30. Vi bodde på ett mysigt litet fint hotell i Borgholm som hette hotell Ingrid. En gammal läkarvilla med en helt underbar trädgård och hundar var välkomna.

Vi tog alltså sovmorgon och åt sedan frukost länge på glasverandan och kaffe ute i trädgården med hundarna.
hotellet Här kommer en film som innehåller ett litet bildspel och sekvenser ur lördagens lopp:

Trött Phoebe
Avslutningsvis kan jag säga att hundarna var trötta på lördagskvällen och Lifa och Lilla Vieux ännu tröttare på söndagskvällen. Nu lär de sova, vila och njuta av att vara hemma hela veckan! Så här trött var Phoebe på lördagskvällen…
IMG_7121

Vi hann ju döma också…
Eftersom de hade fått fler starter än vad de hade tänkt sig så dömde Kjell och jag varsinn hoppLagklass för small.

Varma agilityhälsningar från Yvonne och gänget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.