Yvonne

Yvonne AhlinJag heter Yvonne Ahlin och arbetar på Kommunal som studieutvecklare. Tidigare har jag arbetat som folkbildare på Runö Folkhögskola. Jag har läst pedagogik, folkbildningskunskap och statsvetenskap vid olika universitet och högskolor. Mitt stora intresse handlar om lärande och att människor lär på olika sätt. Det är mycket spännande och utmanande att försöka bidra till processer som kan skapa förutsättningar för att lärande kan ske hos olika människor. Dessutom upplever jag att det sker ett lärande i alla möten. Jag lär mig så mycket i mötet med andra människor. Det är verkligen en förmån att få vara delaktig i olika situationer där lärande sker. Ett spännande projekt jag deltar i just nu tillsammans med ABF är att göra PedagogikPoden, jättekul att vi kommit igång med det!

Mina fritidsintressen
Största intresset på fritiden är att träna hundar, tävla och döma agility. Jag tycker också om att hålla agilitykurser. Längre ner kommer jag att lägga in lite filmer på mig och Lifa från lopp vi minns och gillar att se igen. 🙂

Utbildningar relaterat till hund: Allmänlydnads(Light)Instruktör, Agilityinstruktör (A1, A2, A3-instruktör Agility), Tävlingsledare Agility samt agilitydomare. Jag är också Instruktörslärare i Agility och genomför A1- och A2-utbildningar på uppdrag av klubbar.

 

RåsaSVoR

Råsa Agilityutbildning heter mitt företag som startade i februari 2014. Jag genomför instruktörsutbildningar och fortbildningar främst för agilityinstruktörer, SBK:s grundmodul samt privatträning för mindre grupper. Jag håller gärna föredrag kring lärande för instruktörer och hundtränare. Även coachinginsatser kan jag erbjuda. Se mer om mitt nya företag och kontakta gärna mig genom att klicka HÄR!

NyBildallaVi har fyra glabildda agilityhundar i vår familj och två blivande agilityhundar. Fyra stycken Berger des Pyrenees a face rase, en Jack Russell och en Sheltie. Från vänster: Light My Fire Malko (Mackan), Phoebe, Light My Fire Vieux (Lilla Vieux) och Light My Fire Olifane (Lifa). Light My Fire Illrosa (Råsa) och Brainpool´s Lets Make Magic (Leyla) ser ni på separat bild.

Jag tävlar oftast med Lifa och vi har tävlat SM i Agility 2011. Tyvärr inget resultat då vi diskade oss i andra loppet. Vi har varit med på Ras-SM två gånger. Senast kom vi 6:à vilket jag är jättestolt över. Tillsammans med Kjell vann Lifa DM i Agility 2011. 2012 vann Laget Lifa tävlade i DM i Agility. Lifa har också blivit Klubbmästare i Agility två år i rad i sin rasklubb.

Bilder nedan är från Agility-SM 2011
YA SM2011  YASM2

 

Här kommer några filmer. De första två är från SM i Agility 2011 i Stockholm. I första loppet river Lifa första hindret. Det är mycket ovanligt eftersom hon nästan aldrig river. Det var ett mycket intressant sätt att debutera på SM eftersom jag var huvudansvarig för agilitydelen på SM just det året. Men jag är ändå så glad, nöjd och stolt med oss båda trots att vi diskade oss i lopp två och inte fick någon placering.


Nedan är ett av de jättefina lopp som Lifa och jag gjorde på Ras-SM då vi kom 6:a!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.