Phoebe

Vår underbara Jack Russell är född 2003-05-20. Hon är både agilityhund och dessutom har hon en karriär i reklambranschen. Phoebe har egen agent och gör en del reklamjobb.

080911_mr_agility1_j_59619hPhoebe tränar och tävlar agility i klass 3 small med sin  husse Kjell. Ibland är det matte Yvonne som är föraren.

Phoebe kom 2:a på RAS-SM i Agility första året det arrangerades. (En ny titel där max 4 hundar av samma ras kvalade till ”RAS-SM”).

Phoebe har tävlat i laget ”Quattro di Cani” och de kvalade till agility-SM 5 år i rad. Inför SM 2013 är Phoebe kvalad med laget ”Go for it”. Hittills har hon varit med och kvalat i lag 6 år i rad.
Reklaminslag på TV som Phoebe har varit med i är följande: Pronaxen, Scalibor, Lady Färg, E-handlarens vän. Hon har också varit med i ett avsnitt av TV-serien ”Hon och Hannes”.

Bilden ovan: Phoebe visar korrekt kontakfältsbeteende på agilitykurs för skolungdomar. Bilden nedan: Phoebe som underbar liten valp på 12 veckor.

phoebebaby03Phoebe är en riktig östermalmsböna. Hon är född och spenderade sina första månader på Sibyllagatan i Stockholm. (Granne med Martin Ljung – en profil som åtminstone vi ”äldre” minns från vår barndom.) Redan som liten valp var hon glad, nyfiken och mycket modig. Full av upptåg var hon och visade sina fyra bröder hur man rymmer ur valphagen bland annat.

 

 

 

SM-brons i lag 2011
Här är ett av loppen från SM i Stockholm 2011 då Phoebe och hennes husse Kjell var med och tog brons i Lag!

image

Här nedan kommer några reklamfilmer med Phoebe. Först ut Pronaxenfilmen. Det är Phoebe som skäller i lådan och åker skateboard på slutet!

E-handlarens vän. Phoebe ligger på en filt på en segelbåt.

Phoebe i Scaliborreklamen 2009. Hon till och med pratar i den här filmen!

I den här filmen ser ni bara Phoebe ligga på mattan i bakgrunden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.