Agilitygodis

Vilken tur vi har som då och då får prova leksaker och godis från Agilitybutiken!

Idag fick vi tre påsar agilitygods av David som har Agilitybutiken på webben. Om ni tittar här på vår webbsida finns det en direktväg till agilitybutiken. Det står webshop bland de valbara flikarna.

Agilitygodis
godis
Ikväll fick Phoebe och Lilla Vieux prova godiset då de var och tränade med sin husse. Oftast använder vi kycklingkorv men det är rätt mycket bök med att skära, frysa och ta med godiset då vi tränar eller tävlar. Det värsta är alla äckliga plastpåsar vi hittar i träningsryggan med ett grön/grått odefinierbart innehåll som har legat kvar alltför länge… *ryser*…

Därför är det både praktiskt och bra med färdigt godis i påse. Det blir inte alls lika snabbt förstört. De här bitarna är mjuka och går att dela i mindre delar eftersom vi inte vill att de ska smaska i sig fööör mycket godis då de tränar.

Lifa och Mackan var hemma med mig. När Kjell och de andra hundarna kom hem passade Mackan och Lifa på att norpa agilitygodispåsen ur träningsryggan och provsmaka de också.

Mums och smaskens var utlåtandet för det nya agilitygodiset. Jag kan också berätta att Mackan är kräsen, mycket kräsen faktiskt. Damerna i vår familj är inte lika kräsna. Godiset finns i tre smaker: Anka och ris, Lax och ris samt Lamm och ris.

Är du intresserad?
Gå in och beställ godis på agilitybutiken och prova du också!

Nu går provsmakarpanelen och lägger sig…

Glada agilityhälsningar från Yvonne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.