Tuffa dagar men nu är det Lucia

Det har varit några tuffa dagar tyvärr. Tack och lov så finns det så mycket att glädjas åt ändå! Som exempel att det just idag är Lucia.
Luciatjejerna

 

Jag blir alltid lika glad då jag tänker på mina fina hundar! På bilden har jag ”Luciapimpat” Lifa och Lilla Vieux 🙂

Ont i magen
Som tur var är alla våra hundar riktigt pigga och friska och de får simträna och blir kontrollerade i omgångar så att deras muskler är i form. Jag kan väl inte säga att jag är i lika bra form just nu. Det var nästan två år sen jag hade tarmvred senast. Sen dess har det varit lugnt. Nu i helgen fick jag så ont då jag åt. Vi hade ju gäster i helgen så det är inte så kul att ha ont då. Med lite hjälp av rätt medicin så blev det bättre. I onsdags efter att jag hade ätit lunch fick jag så ont i magen… efter cirka 3 timmar på jobbet kände jag att jag nog var tvungen att gå hem. Det gjorde för ont helt enkelt. Jag rinde Kjell som lovade att möta upp mig på vägen. Vi åkte till akutmottagningen på Danderyds sjukhus. Sakta men säkert börjde värken släppa bland annat tack vare morfinet jag fick. Men visst var jag helt slut efter att ha haft hemskt ont i cirka sex timmar. Sen blev det röntgen och ännu mer väntan samt massor av provtagningar och flera kanyler hann de sätta på den stunden jag var där. Det är troligen någon sorts av tarmvred som löser upp sig av sig själv… men utgången av dessa attacker kan man aldrig så noga veta. Därför kommer jag att få besöka akutmottagningen de gånger det blir så här… *suckar*

Vila i några dagar
Nu har jag vilat i några dagar och hoppas att allt ska vara OK igen.

Många agilityhälsningar Yvonne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.