VinterCupens första deltävling

idag var det premiär för Österåkers VinterCup! Vi har tidigare kört sommarcupen men nu spänner vi bågen och arrangerar en av vara farten när vi ändå planerar 4-dagarstävlingen i Kista direkt efter nyår.

Det är så kul med ÖBK-gänget för vi är så samspelta och alla vet vad som ska göras… Samma struktur, effektivitet och organisation oavsett arrangemang.

Fantastiska tävlande
Det är så kul att arrangera tävling för alla de fina ekipagen dom kom och tävlade! Alla uppskattade dina hundar som gjorde så bra de kunde utifrån sina förutsättningar.

Mycket bra banor
Malin Tångring hade konstruerat perfekta banor för en cup där målgruppen är allt från förstagångstävlande till elitenipage. Malin och Tina gjorde jättebra insatser som domare.

Strålande resultat
Vi är riktigt nöjda med resultaten. Phoebe sprang så fort, kanske är det simningen som börjar ge resultat. Hur som helst så kom hon 1:a i hoppklass och 3:a i agilityklass. Lilla Vieux komm 1:a i agilityklass och 3:a i hoppklass. Lifa kom 1:a i hoppklass och tyvärr disk på ett av de sista hindren… Det känns som helt underbara resultat tycker jag!!!

vc1b

Milo och Agilitybutiken på plats
En av sponsorerna var Agilitybutiken som också var på plats och sålde leksaker och annat kul till hundar. Det innebar att även lille Milo var med. Självklart var både mamma Anna, pappa David och farbror Victor och Ludwig på plats!
vc1
Milo var så söt då han satt på agilityplanen bland alla julklapparna!
vc1a

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.