Tiden går fort då man har roligt…

… och helt plötsligt kommer jag på att jag inte har bloggat på eeeeevigheter! Nu kommer kort uppdatering om domarutbildningen, flickorna badar och kanske något mer.

 

Förra helgen var det alltså dax för domarutbildningen. Det kändes jättekul att det äntligen var dax. Anna Müller tog en kul bild som jag lånar här.

Lars Sassner (Forshaga), Ewa Lundin (Karlskoga), Louise Eriksson (Varberg), Kjell Pettersson (Åkersberga), Yvonne Ahlin (Åkersberga), Martin Thorén (Härnösand), Stina Bäck (Krokom) och fotografen Anna Müller (Upplands Väsby). Framme vid katedern vår lärare Per Inge Pinge Ekström.

Det blev två mycket intressanta dagar. Mycket kunde vi så klart redan men en del saker var nytt och gav ökad förståelse för domaråtagandet. Att rita banor är otroligt kul. En klass-3-bana är inte så svårt att få till men en bra klass-1-bana enligt konstens alla regler känns verkligen som en utmaning.

Som läxa fick vi i uppgift att rita en hopp-3 och en agility-3. Dessutom fick vi till uppgift att två och två rita en hopp-1 och agility-1 som den andre gör om till en klass-2 och vidare till klass-3. Lurigt värre faktiskt.

I förra veckan var alla flickorna och simmade. För Phoebe var det första gången hon simmade i bassängen i Arninge. Hon var skeptisk men det funkade bra. Lifa och Lilla Vieux börjar uppskatta simturerna allt mer! Här kommer en film på Phoebes debut i bassängen.

Denna helg har jag hunnit med både ”icke hundrelaterade” aktiviteter samt att plugga på till domarutbildningen.

De ”icke hundrelaterade” aktiviteterna bestod i att jag och en kompis var iväg och blev scannade hur vi egentligen mår… intressant. Jag passade på att köpa lite produkter. Kosttillskott och proteintillskott. Passar utmärkt till min rosa shaker jag har fått!

www.herbalife.se

2 comments for “Tiden går fort då man har roligt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.