Körkort och Domaraspirant!!!

Vilken sanslös dag. Först och främst klarade Victor praktiska provet (uppkörning heter det i körkortssammanhang), sen var det filmtajm på klubben med agilitygänget och massor med popcorn. Och sist men inte minst, mail från Pinge – vi klarade teoriprovet på domarutbildningen. Så nu får vi börja döma inofficiellt tills vi får ihop våra 200 starter på minst 3 tillfällen. Sen blir det praktiskt prov… Går det bra blir vi auktoriserade domare.

Idag har jag haft lätt magont och varit orolig för hur det skulle gå för Victor på uppkörningen. Vi var i och för sig ute och övningskörde i lördags och det gick superbra. Men man vet ju aldrig vad som händer i trafiken.  När jag idag klockan 16.11 fick sms från Victor med orden ”Jag klarade det:)” kändes det som en TOPPENDAG.

Kvällen fortsatte med filmkväll på klubben. Vi tittade på ”Agillityns Grunder” från Agilityakademin. Filmen kommer från Finland och visar Juha och Jouni Orenius alla möjliga och kanske omöjliga svängar. Vi tittade, kommenterade, fikade och åt popcorn… precis så ska en filmkväll vara sa Phoebe som vräkte i sig alla popcorn hon fick samt de som tappats på golv och stolar…

Väl hemma var det dax att kolla mailen… och DÄR… Mail från Pinge… Med ett mycket glädjande budskap. VI KLARADE TEORIPROVET till DOMARUTBILDNINGEN! Nu är vi domaraspiranter och ska döma inofficiellt en del och förbereda oss för det praktiska provet.

Nu börjar planeringen för våren. Vi ska bland annat döma 1 och 2 mars på Stockholms Södra BK… eller snarare i något ridhus. Vi hoppas att det kommer många som vill tävla.

Vilken TOPPENDAG!!!!

1 comment for “Körkort och Domaraspirant!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.