Önskar mig länkar!

Det vore så kul att kunna utöka länkbiblioteket på sidan. Jag har funderat på om jag ska söka efter sidor som jag vill länka till. Men så fick jag en bättre idé!!! Vill du att jag ska länka till dig???

Du som har en hemsida som du vill att jag ska länka till kan skriva ett meddelande till mig här så länkar jag till dig! Det finns två kategorier som jag har tänkt mig:

lanken

1. Mina vänner! Här vill jag samla alla mina vänners hemsidor och bloggar. Jag har först och främst tänkt mig hundrelaterade bloggar. Men får jag in andra förslag så får jag kanske göra fler katergorier. Vore kul att få in många länkar.

2. Intressata länkar! Här vill jag få förslag på intressanta länkar kring agility som kan vara värda att länka till. Här kommer jag att välja och fundera lite innan jag länkar i och för sig men jag vill mycket gärna ha många förslag!!

 

A1 i Östergötland i helgen!
Nu ska jag fortsätta med min planering av helgens Agilityinstruktörsutbildning i Östergötland. Det är helg två på min examinationsutbildning och det ska bli jättekul!

Leksaker – igen…
Jag har varit upp i Davids förråd och tittat på alla fina leksaker han säljer. Nu packade jag ned ett gäng leksaker i en låda för att ha ifall någon i något sammanhang vill titta, klämma och känna på dem…

leksakerilada

 

 

 

3 comments for “Önskar mig länkar!

 1. Ann-Marie Pettersson
  10 april, 2013 at 18:25

  Hej Yvonne!

  Kan det finnas nån leksak till Tosca som inte gillar leksaker, annat än platta pip mjukisdjur som hon springer o gömmer, leker inte med dom. Skulle vara så bra att ha nåt som hon gillade när man ska träna o så. Kanske finns nån super duper leksak som David säljer?

  • Yvonne o hundarna
   10 april, 2013 at 18:37

   Hej Ann-Marie!
   Titta runt lite på http://www.agilitybutiken.se och se om du hittar något. Gillar hon godis? Kanske skulle hon tycka om en leksak med ficka där man lägger godis i. Ofta vill vi att hunden ska vilja leka och kampa med en sån leksak. Men det kan behövas en hel del arbete för att få dem att gilla att leka med saker om de inte har gjort det tidigare. David har också små ”kritter” som ser ut som små bollar med luddig svans som piper… Men om hon bara tar och springer iväg och gömmer dem så är det ju inte så lätt att använda dem i träning!

 2. 23 april, 2013 at 14:40

  Hej!
  Om du vill kan du länka till mig… min blogg handlar om allt möjligt i vardagen, men ofta hund… http://blogg.passagen.se/liri

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *