Önskar mig länkar!

Det vore så kul att kunna utöka länkbiblioteket på sidan. Jag har funderat på om jag ska söka efter sidor som jag vill länka till. Men så fick jag en bättre idé!!! Vill du att jag ska länka till dig???

Du som har en hemsida som du vill att jag ska länka till kan skriva ett meddelande till mig här så länkar jag till dig! Det finns två kategorier som jag har tänkt mig:

lanken

1. Mina vänner! Här vill jag samla alla mina vänners hemsidor och bloggar. Jag har först och främst tänkt mig hundrelaterade bloggar. Men får jag in andra förslag så får jag kanske göra fler katergorier. Vore kul att få in många länkar.

2. Intressata länkar! Här vill jag få förslag på intressanta länkar kring agility som kan vara värda att länka till. Här kommer jag att välja och fundera lite innan jag länkar i och för sig men jag vill mycket gärna ha många förslag!!

 

A1 i Östergötland i helgen!
Nu ska jag fortsätta med min planering av helgens Agilityinstruktörsutbildning i Östergötland. Det är helg två på min examinationsutbildning och det ska bli jättekul!

Leksaker – igen…
Jag har varit upp i Davids förråd och tittat på alla fina leksaker han säljer. Nu packade jag ned ett gäng leksaker i en låda för att ha ifall någon i något sammanhang vill titta, klämma och känna på dem…

leksakerilada

 

 

 

3 comments for “Önskar mig länkar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.