Måndagens träning som jag inte var med på…

Kjells kombinationer

Kjells kombinationer

Som jag skrev igår blev det ingen träning för mig med hundarna. Som tur var har jag Kjell som tog med sig ett gäng och åkte och tränade. De var tydligen rätt få så Kjell hade sprungit för både mig och honom själv så att säga.Jag hade börjat göra kombinationerna men Kjell tog över och jag är jättenyfiken på att själv få springa med Lifa. Enligt rapport från Kjell hade tjejerna (våra två brudar Lifa och Lilla Vieux) skött sig bra.

Jag berättade på Facebook att jag inte fått någon rapport från Kjell och att det var nog lite väl sent att ringa honom. Malin svarade att de hade varit få och att varannan gång var det Kjells tur… fniss… förstår att han kände sig lite trött och sliten.Banor som vi lägger ut här får ni gärna använda er av i er träning om ni vill. Vi blir jätteglada för feedback på banor och kombinationer. Det allra bästa är då vi får filmer från personer som byggt upp bana/kombination och tränat på. Sånt är helt underbart och uppskattas!

Glöm inte att belöna era hundar för de gör alltid sitt bästa utifrån det de lärt sig…

Vid tangenterna… Yvonne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.