Jogging i vår…

joggingJag pratade med David, min äldsta son nyss. Han berättade att han skulle köpa hem lite olika produkter från Hurtta till sin webbutik.

Han undrade om jag vill prova ett joggingkoppel i vår. Skälet är att jag har pratat om att jag ska börja springa med hundarna i vår. Nu har jag i och för sig tänkt springa med dem med hjälp av dragbältet men det hindrar ju inte att jag provar detta joggingkoppen. Ser verkligen fram emot att se hur de fungerar.

Jag får också frågor från David kring vilka produkter jag tror att människor med hund vi kunna köpa till ett bra pris. Det innebär att jag är ganska kräsen i mina svar och David.

Om du som läser detta har tips på riktigt bra saker så förmedlar jag det gärna till David.

Är du nyfiken på Davids webbutik så heter den www.agilitybutiken.se och det som är populärt just nu är leksaker från Tug-e-nuf bland annat.

I morgon eftermiddag får jag träffa min familj och mina härliga hundar efter flera dagar på tjänsteresa. Längtar mycket efter dem!

På fredag sen eftermiddag åker jag till Örebro och vidare till Nora för att gå sista helgen på agilityInstruktörslärarutbildningen. Jag ser så mycket fram emot detta och jag är så glad att jag har får gå denna utbildning.

Innan dess blir det ett besök på ABF för att spela in fler avsnitt av Pedagogikpoden! Det är mycket jag gör som är helt fantastiskt kul, spännande och intressant. Att stanna upp och bara tänka och glädjas är viktigt. Men nu är det dags att sova.

Var rädd om er och era hundar…

Vid tangenterna Yvonne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.