Haninge BK och klass 1

Sista domaruppdraget på några veckor 🙂 genomfördes idag! Strålande sol har bättrat på min tomatröda färg… Visst är det underbart med solsken och värme… Grattis till er alla som haft roligt tillsammans med era hundar idag… oavsett resultat!

Idag har jag dömt agility på Haninge BK! Agility-1 x 1 och hopp-1 x 2. Kjell har dömt klass 1 och 2 i Tierp! Tack Linda för sällskapet till Haninge BK! Toppen att vi kunde samåka!

Upp i ottan…
Linda och Tee hämtade mig och Lifa vid 7 i morse. Sen bar det av mot Haninge. Jag dömde där förra året också men kände inte igen mig förrän vi kom till Jordbro företagspark – och därifrån är det skyltat Brukshundklubb. Eftersom Lifa inte skulle tävla fick hon gå omkring och skrota lite medans jag kollade banan. Då jag sen skulle mäta in hundar passade Lifa på att rymma från sin bur och sprang och letade efter mig… Sofie försökte fånga henne men se det ville Lifa inte vara med om. De andra funktionärerna fick tag på henne direkt och hon blev återbördad till sin bur… (troligen sur som sjuttom för hon skulle ju bara öppna dragkedjan och gå till mig…)

Banorna
Rent generellt är jag nöjd med banorna faktiskt! De kändes springiga och flytiga, inte alltför svåra heller! Först och främst var det agility-1. Det var en av de längre banorna vi har gjort.20130512-220651.jpg

Hoppklass-1 A och B
Så här såg hopp-1 A ut….20130512-220817.jpg

… och här kommer hopp-1 B….20130512-220829.jpg

Lite träning hemma
Då vi kom hem passade Lifa och jag på att träna lite Tic och Tap, fast vi är bara på Tap utan kommando än… Det kanske går framåt… tror jag…

Väntan
Nu tänker Lifa och jag vila tills Kjell och övriga gänget kommer hem. Hoppas vi är vakna då…
Trötta men nöjda agilityhälsningar från ”kokta kräftan” och svarta kottämjaren… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.