Gå på vattnet

Dagens Råsa skulle man ha bild på… Men det har jag inte!

Råsa har nu fått sin vaccination på Djursjukhuset Albano! Det blev Albano eftersom vi har några presentkort på gratis vaccination som vi vunnit. Vi fick ett valpgåvopaket samt rabatt på HD-röntgen! Toppen tycker jag!!!

Gå på vattnet
Efter besöket hos veterinären åkte vi och hälsade på stackars Tina som dragit ur en tand… FEM stygn blev det för henne. Idag kunde hon i alla fall nästan prata.
Det var så skönt väder så vi ville sitta ute i solen. Det blev lina på Råsa för att förhindra poolbad…

Det gick sådär kan jag säga innan jag hade blinkat tog Råsa ett skutt ner i poolen (på poolduken) och skuttade iväg en sväng innan hon skuttade upp igen. Jag hann inte en använda ”livlinan”…

Råsa blev våt om fötterna och rumpan så när hon kom upp på land gick hon och lade sig och blängde fundersamt på poolen. Där blev hon inte liggande så länge utan gick vidare för att undersöka Tinas altan.

Inget mer hände… lovar… okey då… men varför behöver man ha blad till på jordgubbsplantor hälsar Råsa…
En rar liten 3-månaders baby!
20140425-185904.jpg
Valpkurs IRL
Som ni vet går vi valpkurs på nätet för Silvia Trkman. Nu går vi också valpkurs IRL (In real life). Råsa är än så länge äldst på kursen 🙂 och tanken är att vi ska gå kurs i minst 6 månader. Vi har självklart hyrt in den bästa instruktören vi kunde komma på: Malin Elfström som har lång agilityerfarenhet och som vi flera tidigare tillfällen genomfört valpkurser för blivande agilityhundar. Det känns verkligen riktigt bra och nu vet jag att jag har möjlighet att få hjälp med det jag behöver ha hjälp med.

Här kommer ett filmklipp på första läxan på Malinkursen och första träningstillfället.

Ytterligare träningsfilm
Det är verkligen kul att träna med Råsa. Hon gör framsteg hela tiden.

Galet busig valp
Här kan ni höra hur min valp låter då hon leker med en 1,5-liters PET-flaska…

Vi önskar er alla en mycket trevlig agilityhelg, oavsett var ni ska tävla… Tranås, Nacka, Botkyrka eller på något annat ställe i vårt avlånga land!

Glöm inte att belöna hunden
Som jag sagt många gånger så kan hunden vad vi lärt den… och tävlar vi med hunden så gör den det bästa den kan… och då är det viktigt att bygga för framtiden så – belöna rikligt – tala om för din hund att den är bäst i världen – det stärker hunden och er relation på kort och lång sikt!

Vårhälsningar Yvonne

1 comment for “Gå på vattnet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.