Tävlingsdag i Flen

Idag har vi dömt och jag har tävlat dessutom!

Jag är riktigt nöjd med tävlandet även om det inte blev några fantastiska resultat! Bäst var Lifa med 5 fel och en 5:e-plats i agility-3.

Banorna
Först ut är agility-1 med en del handling på slutet. I verkligheten kompletterades banan med ytterligare ett hinder och slutet såg inte riktigt ut som på bilden.
image

Här nedan är agility-1 B. Dör hindersekvensen 6-9 gav möjlighet till flera olika handlingsalternativ. Blindbyten fungerade bra för dem som gjorde dem i tid. Bakombyte fungerade också under förutsättning att hunden kunde signalen och föraren inte stressade förbi hinder 8. Framförbyte gick också om man bara var placerad rätt i tid. Man ska inte förakta diverse panikbyten heller… Ibland kan sådana vara framgångsrika!

image

Agility-2 blev jag nöjd över starten och där såg jag mycket snygg handling. Att få tight snygg sväng över hinder 2 var liksom poängen. image

 
Hopp-1 såg jag tyvärr ingen köra. Jag kan tänka mig att det kan ha varit lite tufft med långhoppet i uppförsbacken…
image
Hopp-2 är faktiskt Flen (inte Tidaholm som det råkar stå på banskissen – det var ett litet fort-och-feltänk där… )
Jag ser fram emot att bygga upp denna i framtiden och få köra den med Råsa och Leyla… Om typ några år!
image

Jag vill skicka ett stort och varmt tack till gänget som har jobbat med tävlingen… Flen och Katrineholm! Grattis till ett lyckat arrangemang!

Råsa och rullgardinen
Råsa hade inte speciellt tråkigt då jag dömde… Hon åkte rullgardin i husvagnen under tiden. Nja mer bildligt då… Hon ville gärna se mig så hon trasslade in sig mellan fönstret och rullgardinen så jag såg bara ett Råsa huvud som tittade fram i fönstret. Galna lilla söta hund…

Agilityhälsningar från Yvonne och Råsa som numer går under namnet Rullgardina (typ Pippi Långstrump ni vet…)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.