Onsdagsträning på ÖBK

Nu är vår onsdagsträning på klubben igång! Det känns jättebra att alla har möjlighet att vara med och träna – om man vill!

Jag som har sett fram emot dessa träningar har hittills inte kunnat vara med och tränat. Däremot har jag byggt banor och kombinationer till dessa tillfällen.

9 april – tillfälle 1

20140419-060114.jpg
Detta är en ganska svår bana med en del pushar och en del klurigheter. Det gäller också att vara så pass planerad i din handling så att hundarna hittar en tight linje. Skissen innehåller två kombinationer dessutom. Jag tror det är bra att växla mellan att börja med bana ibland och kombinationer ibland!

16 april – tillfälle 2

20140419-060807.jpg
I denna skiss finns två numreringar! Den första är vita ringar med nummer. Det är en ganska svår klass 3 tycker jag. Det är många hinder med push och det finns lite annat intressant att sätta tänderna i.
Banan som består av de svarta rutorna är enklare. Där finns inte många pushar.

20140419-061505.jpg
Här finns två kombinationer. Båda kombinationerna finns i två svårighetsgrader.
Jag hoppas att ni som tränade hade jättekul!!!

Varsågod att prova!!!
Självklart är det fritt att använda dessa kombinationer. Du får gärna filma och lägga ut! Alltid kul att få se olika lösningar! Eller skriv en kommentar bara!

Ha det bra på agilitybanorna!
Glöm inte att belöna hunden ofta!!!
Fungerar det inte som du tänkt dig så är det inte hundens fel… Det är alltid förarens ansvar att träningen ska lyckas och att stegringsplanen för lärande går långsamt fram utifrån hundens kapacitet och kunskap!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.