Måndag morgon

Det är en regnig morgon här i Åkersberga! Kjell jobbar idag på hemmaplan så jag har haft en mycket lugn start på dagen.
Phoebe var sur över att tvingas gå på morgonpromenad i REGN! Hon kryper ihop och har svansen mellan benen lyfter ena framtassen och skakar! Idag hade husse inget medlidande med henne utan hon fick lov att följa med. Kompensationen blev ett regntäcke. Om husse bar henne? Det förtäljer inte den här historien!
Helgen har varit mycket lugn och utan Agility faktiskt. Det är inte ofta. På fredagskvällen var vi hem till Elisabet och Malin på Födelsedagsmiddag. Både Elisabet och jag har fyllt år så vi passade på att fira tillsammans. Jag fick en fin amaryllis och en underbart söt bok om klokt sagt om hundar! Victor och jag hade köpt småflaskor vitt, rött och moserande vin till Elisabet.
Sammanlagt var det åtta hundar på kalaset. Vi hade fem med oss, Phoebe, Mackan, Lifa, Ludwig och Lilla Vieux.
Lördagsmorgonen var sovmorgon! Riktigt härligt även om hela min dag blir förstörd när det gäller maten. Hinner inte äta ifatt på hela dagen! Det kändes främst på lunchpromenaden för efter 2,5 km var jag helt matt och slut.
På eftermiddagen åkte Victor och jag till Rosersberg och hälsade på min kusin Anna med familj. Alla fem hundarna fick följa med in och fika! Verkligen uppskattat!
När vi kom hem hade Kjell redan dykt upp och fyra hundar blev galna av lycka.
Söndagen bestod av att rensa ytterligare en garderob och därefter möte i ÖBK:s Agilitysektor! Planerna för Kistatävlingarna är i full gång!
… och nu är det alltså ny vecka…

1 comment for “Måndag morgon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.