Lilla Vieux har blivit en App

-Vad skulle du behöva för app till din IPhone? frågar den kreative sonen för ett tag sen.
-Hum, jo jag behöver en app som räknar ut referenstiderna i agility till mig, svarar jag då.

OKEY säger David och börjar koda! Efter ett tag får jag testa appen och dessutom undrar David om man inte skulle kombinera med pinnar och cert!

Hundintresse på sitt eget sätt
David har inte någon egen hund i dagsläget men äger Agilitybutiken som är en webbutik på nätet med hundgrejer. Han gillar verkligen våra hundar och engagerar sig gärna i olika aktiviteter kring dem!

Så här hittar du appen!
Dagens tips är alltså att du går in på appstore i din Iphone eller ipad och sök på referenstider. Då kommer appen upp. Den kostar 9 kronor och då kan du räkna ut referenstider på agilitybanor. Du kan också använda den som lathund för pinnar i de olika klasserna samt SM-pinnar och Cert.

IMG_4689.PNG

Kistamässan
Jag tror att intresset för att göra en app med referenstider och pinnar också aktualiserades när David var funktionär på Kistamässan. Han och hans bror Victor hjälpte till i sekretariatet på tävlingen och en hel del kul idéer fick David då.IMG_4236

Vad blir nästa ide?
Jag vet att David har några kul idéer på gång… vi får se vad det kan bli av dem. Just nu tycker jag att det är jättekul att han fixade denna app till mig som jag kan använda i min iphone och ipad.

Agilityhälsningar Yvonne

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.