I form till SM…

Jag har bestämt mig för att försöka bli snabbare och mer i form fysiskt. Eftersom det är lättare att genomföra sånt om jag har ett mål så fick målet bli: Att komma i form till SM 2011!

Jag ska träna styrka, balans och rörlighet först och främst. Därefter snabbhet, smidighet och explosivitet. Det ska bli superkul. Till min hjälp har jag utsett Daniella till min ”personliga” tränare. Vi har träffats och gått igenom vad jag vill och till idag hade hon gjort ett personligt anpassat träningsprogram som jag ska köra i 6 veckor innan vi går vidare. Detta program kommer jag att komplettera med ett pass cirkelträning i veckan samt ett corepass i veckan. Detta kommer att ske på lunchtiden så från och med nu blir det matlåda med till jobbet för jag kommer inte att hinna gå ut och äta.

Här kommer mina egentillverkade bilder på vad jag ska träna. Nu måste bara förkylningen försvinna så jag kan ta i med liv och lust. Sen ska Lifa och jag springa av bra fasen!!!

Jag vet inte om ni ser och förstår mina teckningar men eftersom jag har gått  igenom den så vet i alla fall jag vad jag ska göra.

Det går att klicka på bilden och se den i lite större format.

Självklart ska jag börja med uppvärmning i 10-15 minuter. Det blir nog löpbandet, trampmaskinen eller cykel tror jag!

Träningen börjar alltså denna vecka och håller på fram till SM.

Jag återkommer med rapport om hur det går.

4 comments for “I form till SM…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.