En underbar dag i Bollnäs!

Igår var en bra dag även om jag hade planerat den precis som en äkta tidsoptimist planerar!

Dagen började med ett besök på LO-kursen Insikter på RUNÖ Folkhögskola i Åkersberga. Eftersom jag sitter med i flera kursutvecklingsgrupper på LO kan det vara bra att höra lite vad deltagarna tänker och tycker. Utvärderingarna på de flesta LO-kurser är toppenbra!

Det blev en intressant förmiddag! Sen hade jag en timme på mig att ta mig in till LO och sammanträdet där… Hum… Och när hade jag tänkt äta lunch tro? Allt ordnade sig och jag slapp svälta ihjäl.

Efter mötet på LO bar det iväg mot Bollnäs och vårt boende som vi bokat.

20111001-144116.jpg

Vi har två helger i rad hittat supermysigt boende! Denna helg bor vi i en bagarstuga med gamla anor. På gården träffade vi på en av katterna som passade på att hälsa på oss innan hundarna fick komma ut.

20111001-144553.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.