Två hoppinnar till Lilla Vieux!

Vilken härlig tävlingsdag vi haft. Visst har det varit kallt. Visst har det varit en lång dag… men vilken dag!!! Lilla Vieux har verkligen överträffat sig själv idag. Hon har nollat två hoppklasser och placerat sig på 2:a respektive 5:e plats. Så nu har hon 4 hoppinnar i klass 2 och imorgon blir det debut i hopp-3! dubbelrosettihopp2

Agilityloppen gick också riktigt bra men tyvärr fick hon kontaktfältsfel på nedfarten på A-hindret i båda agilityloppen. För hög fart gjorde att hon hoppade istället för att trampa.

Vi är ändå så otroligt nöjda med henne. Hon har verkligen orkat vara fokuserad i fyra lopp och bjudit fin fart och fokus. Toppen-ponnyn!

Det har varit Kjell som har tävlat de fyra loppen med henne idag och han har varit så otroligt nöjd med henne och hennes fart.

Här kommer nu alla Lilla Vieux lopp från Kungstenshoppet i Troja Horse Arena några min norr om Göteborg.

 

 

 

I första hopploppet kom Lilla Vieux 2:a. Det var få nollor i alla storleksklasserna. Det innebar att Lilla Vieux tog sin sista hopp-2-pinne och får starta i hopp-3. Vi bestämde oss för att Kjell och Lilla Vieux även skulle köra andra hoppklassen och dessutom anmäla Lilla Vieux till hopp-3 imorgon.

hopp2pinne

Andra hopploppet gick också bra. Det räckte till ytterligare en pinne på en 5:e plats. Så Lilla Vieux avslutar sin hoppkarriär i hopp-2 med att ha fyra pinnar.

Agilityklasserna var vi lite oroliga för eftersom Lilla Vieux brukar bli så trött efter 2-3 lopp. Men idag orkade hon utan problem med att tävla fyra lopp. Allt utom nedfarten på A-hindret gick bra. Lilla Vieux fick 5 fel i båda agilityklasserna. Vi är ändå jättenöjda med henne och hennes fart och attityd. Det syns verkligen att hon gillar agility och har börjat förstå vad det går ut på.

Här är första agilityloppet…

… och här är andra agilityloppet för dagen…

Vi hade en trevlig dag med bland annat familjen Eriksson. Kajsa med fina lilla Jonna tog två agilitypinnar och kan nu tävla agility-3 om de vill. Jag fick en fin bild på dem. Tän att Jonna som ser så lugn och nära nog ointresserad av agility kan springa som en liten virvelvind på banan. Jag är djup imponerad av hennes utveckling. Stort och varmt grattis och lycka till i framtiden Kajsa och Jonna!!!! Vi vill se mycket mer av er på agilitybanorna! Det här ser toppenbra ut!!!

JonnaKajsa

Lilla Vieux är trött och slut. Hon tänker sova sin skönhetssömn i en fin liten fåtölj på hotellet. Ett bra sätt att tagga inför debuten i hopp-3 imorgon!!!

prinsessvieux

Jag vill också lägga upp några bilder från igår! Här kommer några bilder på våra hotellhundar!

hotellhundar minplatsPhoebe Lifatarminplats

4 comments for “Två hoppinnar till Lilla Vieux!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.