Rättvik hösten 2015

Det var bara Lifa och Phoebe av våra hundar som tävlade i Rättvik. Bara lag blev det för deras del. Kjell och jag dömde en del istället för att tävla individuellt.

Mina banor i klass 3 blev svåra. På lördagen hade jag ritat agilitybanan för small och medium.   

Passagerna 6-7 och även 11-12 var luriga. 6-7 krävde sväng och hinderdiskriminering. 11-12 krävde ingångssäkert slalom och kanske ställde underlaget till det lite för förarna. Det blir alltid extra disk i agilityklass då förare väljer att ta om hoppade kontaktfält. Denna bana var helt klart tänkt för endast small och medium. Det gäller att lufta extra efter hinder 6 om man ska köra large på denna bana.

Hopp-3 lördagen var helt klart en utmaning. Jag såg flera riktigt fina lopp i alla storleksklasserna.   
Rättvik söndag 1 november
Jag är verkligen riktigt nöjd med min hoppbana för söndagen. Jag ändrade vinkeln på hinder 5 för det blev för trångt. Här var slalomingången den stora utmaningen. Den är svår helt enkelt…   Varma Agilityhälsningar
Yvonne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.