My Little Pony – en agilityponny

Idag har Lilla Vieux börjat agilitykurs tillsammans med sin husse Kjell! De ska gå fortsättningskurs för mig och Tina Eresjö-Köster!
Ikväll var det dax för gång 1. Tina och jag har haft ett underbart gäng under 2010! Många av dem återkommer nu på fortsättningskursen men vi har också fått några nya stjärnor!
För mig var det lite extra att ha FYRA Berger Dés Pyrenees på kurs! Jonna, Lilla Vieux, Ludwig och Bouka! Jonna och Lilla Vieux är kullsyrror och Lifadöttrar! Ludwigs mamma och Boukas pappa är kullsyskon! Rena släktträffen!
De andra kursvovvarna är också härliga små och stora hundar!!! Jag skulle kunna ta hem dem hela bunten… Och deras mattar också!!! Tänk vad mycket trevligt hundfolk det finns!
Eftersom det gått ett antal månader sen sist samt att några var helt nya startade vi med en klass-1-bana jag ritat. Alla fick köra två gånger och Tina antecknade en del som vi kan ha till underlag för vidare övningar på kursen.
Det är ett stort gäng vi har. Dubbelkurs faktiskt. Idag var de 14 stycken på plats och några hade anmält förhinder denna gång!
Det som förvånade mig mest var min egen Lilla Vieux som var fokuserad och sprang på ordentligt med sina långa ponnyben! Kändes riktigt bra att se! Ludwig fick pudelfnatt men sen var han så duktig!
Efter att alla kört bana två gånger gick vi in och pratade! Alla fick intervju och presentera varandra. Dessutom fick de fylla i lite uppgifter om sig själva och börja fundera på vad de behöver träna och hur man bryter ner moment. Det ska vi återkomma till gång på gång.
Läxa till nästa gång är att fortsätta träna targetplattan!
Jag ser verkligen fram emot nästa tisdag och kurstillfälle!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.