Kristinehamn får vänta… och jag är nästan klar!

Helgens uppgift var att bli klar med uppgifterna till agilityinstruktörslärarutbildningen! Det lyckades jag med… nästan… jag har lite jag vill fila på fram tills det är dax att åka till Nora nästa helg! Spännande och pirrigt är det!

Min arbetsvecka blev inte som jag tänkt. Det är det som är så kul med mitt jobb. Det händer en massa spännande saker hela tiden. Planen var att åka till Kristinehamn på onsdag-torsdag men den resan får jag göra nästa vecka i stället. (Då ska jag också passa på att hälsa på Gunilla på kvällen. Kanske får jag träffa Divann också… *hoppas*).

Igår såg jag denna bild på Facebook. Det var Andreas som lagt ut den. Han var fullt upptagen med att komponera musik till Pedagogikpoden och dessutom klippa in musik i mitt och Bernts samtal. Jag är så glad över att vi faktiskt har gjort ett helt gäng med Pedagogikpodprogram redan och att två faktiskt ligger ute även om de snart kommer att läggas ut i en snyggare ”förpackning” omgärdat av musik. Vill ni lyssna på Pedagogikpoden går det bra att besöka ABF:s community. Där återfinns programmen just nu. Jag lånar din mixbild Andreas och passar på att tacka dig för detta arbet!!!

podmix

Istället för Kristinehamn är jag nu på Marholmen tillsammans med en kollega i tjänsten. Det kommer att bli tre mycket intressanta dagar. Detta innebar att Kjell fick träna med hundarna i Arningehallen utan mig ikväll. Troligen sover han nu så jag lär få vänta tills imorgon på rapport om hur det gick. Jag hoppas också kunna få lägga ut träningsbanorna här i bloggen.

Här på Marholmen har de byggt ett jättefint spa. Efter middagen gick jag förbi och det såg så inbjudande ut och helt fantastiskt vackert. Då jag lade ut bilden på Facebook var det några som tyckte bilden såg lite scary ut… men tack och lov finns det uppmärksamma Kommunalare som genast gissade rätt!

marholmen25feb13

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.