Den Råsa BIR-valpen

Vilken duktig liten hund jag har! Light My Fire Illrosa eller Råsa som vi kallar henne har nu varit på sin första utställning! Det var Högbo Internationella utställning och Råsa blev BIR-valp med otroligt fin kritik som avslutades med orden ”nice temperament, very promising”. Kan det bli bättre?

Jag är helt galet glad och lite överraskad att min 7,5 månaders galenpanna samlade ihop sig och skötte sig så utmärkt. Det var enbart tack vare att hon är en så samarbetsvillig och smart hund. Jag hade inte kunnat sagt nåt om hon hade busat runt eftersom vi inte tränat mer än några gånger på vad man ska göra på utställning. Det är lurigt att springa snyggt och stå snyggt som man kan bli bedömd!

IMG_2196.JPG
Snygga fina Råsa! Här är hennes kritik!

IMG_2174.JPG
Nu måste jag träna till nästa gång hon ska ställas ut. Det är i oktober!

Weatenvännerna
Vi hade jättetrevligt på utställningen tack vare Agnetha och weatenägarna som jag känner från agilityvärlden! Vi försökte föreviga våra fina vovvar med hjälp av kamera… Sanslöst kul hade vi… och en del fina bilder hoppas vi också på.

IMG_2208.JPG
Jag träffade också ett gäng trevliga Bergerägare samt en del agilityvänner! Inte att förglömma, jag träffade min svåger Bengt som var på utställningen som bestyrelsens ordförande.
Sammanfattningsvis – en fantastisk dag!
Utställningshälsningar från Yvonne och Råsa BIR-valp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.