Dagens bedrift

Vilken kul dag det blev idag trots ryggvärken. Tyckte det var tur att Lifa och jag bara skulle springa ett lopp… Men ibland blir det inte som man tänkt sig…

Idag var ett typexempel på det. Istället för ett lopp så sprang jag 4 lopp. Det låter ju inte så märkvärdigt men jag har inte tävlat sen Örebros lagtävling för Lifa har haft höstvila. Dessutom har jag riktigt ont i ryggen. Men Kjell har ont i ett knä och vi blev oroliga för morgondagens lagstarter. Så jag har tävlat Phoebe i hopp- och agilityklass, Lifa i hoppklass och Lilla Vieux i agilityklass.

Agilitybutiken
Det känns som en jättekul helg eftersom David är med och säljer hundartiklar på tävlingen. Det är hans webshop som denna helg är mobil så att säga!
agilitybutiken

Ringrostiga
I hopploppet med Lifa kände jag mig verkligen taggad men så var jag för sen och klantig på ett ställe. Sen borde jag har tänkt på att det var första loppet på ett tag och då borde jag ha gått med henne längre i slalom. Men slalom är hennes älsklingshinder så jag trodde det skulle fungera ändå. Det jag är mest stolt över är att jag hann springa och pusha efter en raksträcka… det kommer jag att leva på länge. Dessutom blev jag glad att jag fick ut Lifa på hinder 19 som jag såg som ett mycket klurigare hinder än det jag pushade på. (Det var klurigt för där diskade jag Phoebe i small.)


I samma hopplopp fick Lovisa Hillbom köra Lilla Vieux… det tyckte Lilla Vieux var mycket märkligt…

I Phoebes ena lopp lopp råkade jag diska henne…. det andra loppet fick vi fel i och det blev inte filmat.

Sen lyckades jag diska Lilla Vieux också…

… men kul hade vi!
Imorgon dax för lag!!!
Agilityhälsningar Yvonne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.