Agility i Knivsta och snart är det SM

Helgen som var spenderade vi på Knivsta BK. SmalLaget Go For It tog första SM-pinnen inför SM 2014 och Phoebe tog sin tredje individuella SM-pinne… Visst har den 10-åriga räserråttan varit snabbare… men knappast säkrare. Å vad kul det är att det går bra för Phoebe och Kjell. Nu väntar vi bara på att få uppleva Phoebes 6:e SM!

Tyvärr gick det inte lika bra för våra largelag. Övningskörd hade otur och fick lite för många disk i sina lopp.

Debut för Prof.Dog Sweden!
Vårt nya largelag har nytt namn och nya sponsorer! Huvudsponsorn är Prof.Dog som är vår leverantör av hundmat. Superkul med en sådan sponsor! Ett av skälen till att det inte gick så bra för vårt nya lag var att Lifa fick vila denna helg. Vi ville låta henne vila till SM. Jag tror att det var mycket smart av oss.

profdoglogga

 

Så här ser loggan ut på våra lagtröjor… Kjell och Tommy har blå tröjor och Emelie och jag har röda tröjor!

 

Agilitybutiken sponsrar med Ditaskor till laget
Tommy och Emelie som är våra nya lagkamrater i laget Prof.Dog blev sponsrade av med varsitt par Ditaskor. Det går inte att komma ifrån att Dita är de bästa skorna att tävla agility i.

Emelie valde Dita Extreme Woman. Dessa skor är superbekväma och har som alla Ditaskor ett utmärkt grepp på nära nog alla underlag!

VitaDita

Tommy valde Dita ProGrip som är en ny modell som har samma utmärkta grepp på alla underlag. Bekväma och snygga även de.

 

DitaProGrip

 

Individuella resultat
Phoebe tog alltså en SM-pinne indivduellt i hoppklass och vinst i hoppLagklass med Go For It. Det var mycket bra prestationer tycker vi. Lilla Vieux hade lite otur. Individuellt fick hon 5 fel i alla sina lopp och i laget diskade hon sig. 🙁

Maximal otur hade hon i agilityLagklass då hon av någon anledning som vi inte vet varför – ramlade ner från balansbommen, landade med nosen mitt framför tunnelingången som låg under balansen… vips hade Lilla Vieux skuttat in i tunneln och vips,,, var hon diskad… hoppsan…

Snart SM 2013
Nu på torsdag bär det av till Falkenberg och SM i Lydnad och Agility. Tre av våra hundar ska tävla lag. Vi hoppas att det ska gå bra. För Lifa och Lilla Vieux del blir det sista tävlingen i laget PonnyExpressen eftersom de bytt lag till kommande SM-kval.

Vem ska tävla Lifa?
Just nu grubblar jag på vem som ska tävla Lifa. Nu har jag inte tänkt välja någon vilt främmande person utan antingen är det jag eller Kjell som ska tävla henne. Skälet till detta velande är att jag inte är helt OK. Trist, men så är det ibland.

Hur som helst – vi ses på SM!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.